Microsoft 365 för små och stora företag

Microsoft 365 är en komplett, intelligent lösning, inklusive Office 365, Windows 10, och Enterprise Mobility + Security, som ger alla möjlighet att vara kreativa och arbeta tillsammans, säkert.

Microsoft 365 Business erbjuder tjänster för att göra det möjligt för anställda att ha en säker verksamhet och en förenklad IT-hantering.

Microsoft 365 Business är utformat för små till medelstora företag med upp till 300 användare och integrerar Office 365 Business Premium med skräddarsydda säkerhets- och hanteringsfunktioner för Windows 10 och företagsmobilitet samt säkerhet.

Microsoft 365 Enterprise är utformat för stora organisationer och integrerar Office 365 Enterprise, Windows 10 Enterprise och företagsmobilitet + säkerhet.


  •   Samarbeta
  •   Windows 10
  •   Säkerhet

Håll kontakten och var synkroniserad med medarbetarna och kunderna var du än är via e-post, telefon, online möten och snabbmeddelanden.

Använd välbekanta verktyg som du känner till, inklusive Word, PowerPoint och Excel. Skapa, dela och redigera Word, Excel, PowerPoint-dokument när som helst, var som helst.
Fortsätt där du slutade på ditt dokument när du byter enheter

Använd OneDrive för företag för att skapa, komma åt och redigera dina dokument när du behöver dem även offline. Filerna synkroniseras automatiskt när du är tillbaka online.

Uppgradera från Windows 7 Pro eller 8/8.1 Pro till Windows 10 Pro.
Håll enheterna uppdaterade med de senaste säkerhetsuppdateringarna och i en takt som är rätt för dig, med Windows Update för företag.

Spara tid genom att enkelt konfigurera säkerhetsfunktioner och inställningar på Windows 10 enheter med hantering av mobila enheter.
Automatisera din Windowsinstallation med Windows autopilot.

Skydda dina data och enheter mot skadlig programvara, skadliga attacker och enhetsförlust eller stöld. BitLocker, BitLocker To Go och Windows informationsskydd hjälper till att skydda affärsdata på mobila enheter genom att se till att affärsdata krypteras och endast vara tillgänglig av behöriga användare.

Centralisera kontrollen över företagets data på personliga enheter och tillämpa en enhetlig konfigurationsprofil för säkerhet på alla hanterade enheter.
Utför en selektiv fjärrensning av företagsdata på borttappade eller stulna enheter.