VARFÖR FLYTTA TILL MOLNET?

Molnet är inte nytt men håller snabbt på att bli den nya normen för alla företag. För moderna organisationer med rörlig arbetskraft, säkerställer det att deras personal har tillgång till data och kritiska affärssystem oavsett var de är hjälper det till att säkerställa att du är konkurrenskraftig och dina anställda mer produktiva.

TRE SKÄL ATT FLYTTA TILL MOLNET

SÄKERHET

Att skydda företagets information är en grundläggande funktion som alla organisationer måste satsa på. Molnbaserade tjänster erbjuder i allmänhet högre säkerhet än de flesta organisationer kan genomföra, särskilt små företag som inte har kapacitet att genomföra de åtgärder som krävs. Genom att använda molntjänster minimerar du också risken att anställda tar med sig data när de slutar, eller genom att förlora information på en borttappad eller stulen dator.

FLEXIBILLITET

En av de största fördelarna med molnbaserade tjänster är mobilitet. Att arbeta på språng, och från vilken enhet som helst, har aldrig varit enklare för den moderna arbetaren. Du kan inte bara komma åt e-post och konversationer på språng, du kan även komma åt dina filer och företagsgemensamma filer från en telefon, surfplatta, bärbar dator utanför kontoret.

KOSTNAD

Minska organisationens kostnader genom att flytta till molnet. Traditionellt är det mycket vanligt att företag har interna servrar på plats. Inte längre! Att arbeta i molnet eliminerar behovet av interna servrar. Du behöver bara en stationär dator, bärbar dator, surfplatta eller smarttelefon för att ansluta till Internet och dina molntjänster för att komma åt företagsinformationen. Företag kan spara på inköp av maskinvara, uppgraderingar och underhåll för servrarna.

RESAN TILL MOLNET MED PCELIT

Är du ny i "molnet"? Låt oss hjälpa dig att hitta rätt molnlösning för ditt företag.
Oavsett om ni är ett nystartat företag eller om ni vill förnya/effektivisera er IT-miljö är molntjänster en bra och enkel lösning att implementera. Vi har ett etablerat och kunniga team redo att hjälpa dig att välja de molnlösningar som är rätt för ditt företag.

MICROSOFTS MOLNTJÄNSTER

Med Office 365 eller Microsoft 365 kan du dra nytta av pålitliga molntjänster för att öka effektiviteten och frigöra företagets resurser – allt till ett pris som passar din verksamhet och din budget.

E-POST

Det har aldrig varit lättare att ge användarna den företags-e-post de behöver för att förbli effektiva. Säker och tillförlitlig e-post, kalender och kontakter med en inkorg på 50 GB per användare. E-posten skyddas med hjälp av skydd mot skräppost och skadlig programvara.

OFFICE

Microsoft Office ger dig de verktyg du behöver för att kunna göra ett riktigt bra jobb. Du har tillgång till bl.a. Word, Excel, PowerPoint och Outlook för att förenkla ditt arbete. En licens gäller för en fullständig installation av Office-appar på 5 enheter.

LAGRING

Intranät för hela företaget och gruppwebbplatser med SharePoint. Du kan använda det som ett säkert ställe för att lagra, ordna, dela och få åtkomst till företagsgemensam information från en valfri enhet. För privata filer använder du OneDrive för säker lagring och delning av filer från en valfri enhet med 1 TB lagringsutrymme.

SAMARBETE

Använd Teams som ett nav för att samla allt på en delad arbetsyta där ni kan chatta, träffas, dela filer och arbeta tillsammans. Som ett exempel kan du chatta med arbetskamraterna om ett projekt medan du tittar på en fullständig lista över uppgifter, inklusive vem de är tilldelade till, när de förfaller och utförda uppgifter när de är klara.

SÄKERHET

Med Office 365 är det din data, du äger den, du kontrollerar den och du kan ta med dig den om du väljer att lämna tjänsten. Din data krypteras både i vila och via nätverket när de överförs mellan ett datacenter och en användare. Andra säkerhetsfunktioner som du kan införa är t.ex. tvåfaktor autentisering, kryptering av e-post och enhetshantering för att nämna några.

ENHETSHANTERING

Med Microsoft 365 ingår det säker hantering av mobila enheter och datorer som de anställda använder för att komma åt företagets data. Du kan skydda företagets information genom att styra hur anställda får åtkomst till och delar informationen samt säkerställa att enheter och program är kompatibla med företagets säkerhetskrav.

KONTAKTA OSS

För en kostnadsfri konsultation, skicka oss ett meddelande.