Flytta kontoret till Office 365 och bli mer effektiv

Office 365 är Microsofts verktyg för samarbete och produktivitet som tillhandahålls genom molnet som en samling tjänster till en låg fast månadskostnad. Alla tjänster i Microsoft Office 365 är utformade för att möta ditt företags behov av säkerhet, sekretess, tillförlitlighet

Med Microsofts nya flexibla licensieringsregler kan ni addera eller ta bort antal licenser hur och när ni vill. Ni betalar endast för de funktioner och antal licenser ni behöver. Office 365 är ett mycket tidssparande och billigt alternativ till egna serverar.

Oavsett om ni är ett nystartat företag eller om ni vill förnya/effektivisera er IT-miljö är Office 365 en bra och enkel lösning att implementera. Vi kan hjälpa er med allt från behovsanalys, planering och genomförande av ert byte till Office 365.

PcElit har Microsoft certifierad medarbetare inom Office 365 och Azure.


  •   Microsoft Teams
  •   Microsoft Bookings
  •   Microsoft StaffHub

Lagarbete är målet - Microsoft Teams är en chatbaserad samarbetsprodukt vars huvuduppgift är att underlätta teamsamarbete och främja produktivitet. Teams fungerar som en knytpunkt för teamet och väver samman alla dina Office 365 appar, med möjlighet att även koppla in andra externa appar.

Teams har ett mycket användarvänligt gränssnitt, det känns bekvämt att arbeta i och är lätt att lära sig. Du kan enkelt förflytta dig från en arbetsyta till en annan, se de senaste aktiviteterna på ett ställe, och se dina möten.

Ägna mindre tid åt schemaläggning - Microsoft Bookings är ett bokningssystem för online bokningar av tjänster. Verktyget är en del av Office 365 och ingår i alla Office 365 Business Premium abonnemang. Bookings gör det mycket enkelt för mindre företag att schemalägga och hantera avtalade tider med kunder.

På en anpassningsbar offentlig webbsida kan kunderna hitta tillgängliga tider och boka avtalade tider dygnet runt. Du får en privat kalender för att hantera ditt schema och automatiska bekräftelser och påminnelser som sparar tid.

Microsoft StaffHub - Med detta verktyg kan de anställda visa scheman, byta arbetspass och begära ledighet. Chefer kan skapa scheman, godkänna begäranden och dela information. Verktyget är en del av Office 365 och ingår i alla Office 365 Business Premium abonnemang.

Microsoft StaffHub ger alla friheten att hantera arbetet på ett enkelt sätt.