IT-säkerhet ansvarar för att skydda era värdefulla tillgångar som information, hårdvara och mjukvara

Att hantera IT-säkerhet är en utmaning för alla företag, men särskilt för småföretagare. Allt fler attacker riktar sig mot mindre och medelstora företag som har färre resurser och mindre säkerhetskompetens, vilket gör dem attraktiva mål för cyberkriminella.

Säkerhet som tjänst, SECaaS (Security as a Service) skyddar dina datorer, program, information och identiteter från virus, malware, datastöld och andra hot genom en molnbaserad prenumerationsmodell.

Att hantera säkerhet som en tjänstleverans är ofta ett sätt att skapa säkerhets- och kostnadskontroll samtidigt som interna resurser kan frigöras för att skapa värde i den egna verksamheten.

SECaaS erbjuder företag en möjlighet att få tillgång till säkerhetstjänster som är robusta, skalbara och kostnadseffektiva.


  •   Panda Security
  •   Enterprise Mobility + Security
  •   SkyKick

Undvik att bli en måltavla - Panda Adaptive Defense 360 är ett molnbaserat skydd för datorer, servrar och mobila enheter. Produkten kombinerar klassiska säkerhetsfunktioner såsom anti-malware, brandvägg, webb- och e-post filtrering.

Du behöver inte investera i teknisk personal att hantera karantäner eller misstänkta filer eller desinficera och återställa infekterade datorer. Adaptive Defense 360 klassificerar automatiskt alla program och använder Machine Learning teknik i PandaLabs Big Datamiljö som ständigt övervakas av PandaLabs tekniker.

Håll jämna steg med säkerhetsutmaningarna - Office 365 är en kraftfull plattform och ett strategiskt sätt att gå över till mobilitet och molnet. Microsofts Enterprise Mobility + Security ger ytterligare skydd för Office 365 och utökar dina möjligheter att säkert leverera alla dina appar till valfri enhet, skydda företagets tillgångar, och skydda infrastrukturen.

Microsofts Enterprise Mobility + Security (EMS) ser till att företagets data är säkert. EMS är en omfattande svit med Azure Active Directory Premium, Microsoft Intune och Microsoft Advanced Threat Analytics.

  • Mer info
  • Data försvinner, även i molnet - efterfrågan på Office 365 växer snabbt eftersom nästan varje företag förlitar sig på det, således producera mer och mer data för att hanteras, granskas och arkiveras. Så vad händer om ett dokument raderas av misstag?

    SkyKick Cloud Backup gör det enkelt för er att snabbt och enkelt återställa affärsdata snabbt.

    SkyKick Cloud Backup fungerar tillsammans med funktionerna i Office 365 och hjälper dig att skydda data från Exchange Online, SharePoint och OneDrive för företag.