Erfaren och professionella

PcElit hjälper företag att utveckla sina verksamheter genom olika IT-lösningar. För oss är varje teknikskifte en möjlighet till utveckling, både för varje enskild konsult och företaget i stort. Vi älskar utmaningar och vi ger inte upp förrän vi hittat en lösning som både du och vi är nöjda med. Rätt lösning, för dig – helt enkelt!

Genom att kombinera teknisk kompetens och kunskap om våra kunders verksamhet tillför vi en helhetssyn inom IT-området. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under Tjänster.

Hållbarhet

Även som ett litet företag kan vi bidra till en hållbar utveckling. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.
PcElit strävar efter att välja de bästa alternativen ur miljösynpunkt för att medvetet verka för att miljöfrågorna är prioriterade i all vår verksamhet.

MÖT TEAMET SOM TAR DIG DIT

Bengt Larsson

Ägare/Konsult

Jag älskar mitt yrke och jag trivs som spindeln i nätet och hjälper dig gärna med roliga och smarta IT-projekt.

I min yrkeskarriär har jag erfarenhet från små och stora organisationer och jobbat bl.a. som systemadministratör inom svensk Volvohandel, IT-konsult samt varit IT-ansvarig under flera år.

Jag är nyfiken, strävar efter resultat i min och våra kunders verksamheter.