Erfaren och professionella

PcElit hjälper företag att utveckla sina verksamheter genom olika IT-lösningar. För oss är varje teknikskifte en möjlighet till utveckling, både för varje enskild konsult och företaget i stort. Vi älskar utmaningar och vi ger inte upp förrän vi hittat en lösning som både du och vi är nöjda med. Rätt lösning, för dig – helt enkelt!

Genom att kombinera teknisk kompetens och kunskap om våra kunders verksamhet tillför vi en helhetssyn inom IT-området. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under Tjänster.

Hållbarhet

Även som ett litet företag kan vi bidra till en hållbar utveckling. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.
PcElit strävar efter att välja de bästa alternativen ur miljösynpunkt för att medvetet verka för att miljöfrågorna är prioriterade i all vår verksamhet.

MÖT TEAMET SOM TAR DIG DIT

Bengt Larsson

Konsult

Jag älskar mitt yrke och med lång och bred teknisk kompetens skapar jag effektiva IT-lösningar för framtiden.

I min yrkeskarriär har jag erfarenhet från små och stora organisationer och jobbat bl.a. som systemadministratör inom svensk Volvohandel, IT-konsult samt varit IT-ansvarig under flera år.

Jag hjälper dig med molntjänster, IT-säkerhet, installationer, support och förvaltning av IT-miljöer.

Ylva Larsson

Konsult

Jag brinner för hållbar utveckling och framförallt för hållbara medarbetare och hjälper dig med att leda och koordinera verksamhet med fokus på hållbarhet.

I min yrkeskarriär har jag erfarenhet från både offentlig- och privat sektor inom området totalförsvar och har jobbat bl.a. som lärare och utvecklingsingenjör i Försvarsmakten, konsult med projekt- och kvalitetsledning samt konsultchef under flera år.

Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter av att skapa goda relationer och leda medarbetare samt verksamhet.