ANLITA EN ERFAREN SÄKERHETSTEKNIKER

Anlita en säkerhetsleverantör, likt oss på PcElit, kan ni som företag skydda era informationsbaserade tillgångar utan att behöva bygga upp er egen infrastruktur för IT-säkerhet. Genom att anlita en IT-säkerhetskonsult som erbjuder en säkerhetsplattform kan samma skydd uppnås utan kostnaden för att bygga en egen infrastruktur med den extra förmånen att ni har en IT-konsult som tillhandahåller med extra expertis inom området!

Att hantera sin IT-säkerhet är en utmaning för alla företag, oavsett om det är ett stort eller litet företag, men det utgör en extra utmaning för småföretagaren. I takt med att samhället digitaliseras blir hoten mot organisationer och företags informationstillgångar allt fler och framförallt mer avancerade. Allt fler attacker riktar sig mot mindre eller medelstora företag som har färre resurser och mindre säkerhetsåtgärder implementerade. Vi vet att cybersäkerhet och IT-säkerhet går hand i hand och vi kan hjälpa dig och ditt företag.

Säkerhet som tjänst skyddar era datorer, program, information och identiteter från externa hot såsom virus, malware, datastöld och mer genom en prenumeration- och molnbaserad modell. Vi erbjuder IT-säkerhet som är robust, skalbar och kostnadseffektiv!

IT-SÄKERHET, VAD PCELIT HJÄLPER DIG MED

Vi hjälper dig som företagare att skapa en säker IT-miljö. Genom att skapa en helhetsbild av er IT-säkerhet med hjälp av en riskanalys, implementera enhetsskydd, data- och informationsskydd samt management av arbetet med IT-säkerhet kan vi hjälpa er i er resa mot ett cybersäkert företag.

ENHETSSKYDD

En viktig del av cybersäkerhet är enhetsskyddet. PcElit erbjuder ett molnbaserat enhetskydd: Panda Adaptive Defense 360 (AD360). En skyddsprodukt som kombinerar klassiska IT-säkerhetsfunktioner som anti-malware, brandvägg, webb- och e-postfiltrering med Endpoint Detection & Response (EDR).

Panda AD360 skyddar företagets datorer, servrar och mobila enheter från externa hot som malware och virus. Produkten erbjuder ett enkelt och heltäckande skydd för mindre eller medelstora företag. Genom automatisk klassificering av program och Machine Learning teknik som övervakas av PandaLabs tekniker behöver ni inte anställa egen teknisk personal.

Vi på PcElit hjälper er implementera ert enhetsskydd och för att säkerställa ett cybersäkert företag!

BACKUP

I takt med att allt fler företag flyttar till molnet stöter de även på de unika utmaningar som detta kan innebära. Att lagra data i molnet erbjuder självklart många fördelar, men vad händer om ett dokument raderas av misstag? Utan en molnbaserad backuplösning kan detta ha kostsamma och tidskrävande effekter för ett företag.

En Cloud eller molnbaserad backuplösning är ett grundläggande dataskydd för det moderna företaget. PcElit erbjuder SkyKick Cloud Backup som gör det enkelt att snabbt återställa förlorad information och data. SkyKick är en molnbaserad backuptjänst som är kompatibel med funktionerna i Office 365 och kan hjälpa dig skydda data i Exchange Online, SharePoint och OneDrive för företag!

PcElit hjälper er implementera er molnbaserade backuptjänst!

RISKANALYS

För att skapa ett säkert och heltäckande skydd är det viktigt att vara medveten om vilka risker som finns. PcElit erbjuder tre tjänster som hjälper er identifiera och dokumentera de olika risknivåerna som finns i er infrastruktur.

Vi genomför tester på allt från omedveten spridning av olämplig information i publika domäner till regelrätta penetrationstester. Utifrån dessa tester kan vi sedan visa på hållbarheten i er IT-säkerhet och dess infrastruktur under attacker.

Utifrån testrapporten från penetrationstestet presenterar vi även nödvändiga åtgärder för att säkerställa ett hållbart arbete med ert företags IT-säkerhet. Vi hjälper er med de verktyg ni behöver för att bygga ett säkert system!

MANAGEMENT

Cyberbrottslingar vet vart många IT-system brister i sin säkerhet och utnyttjar dessa sårbarheter för att angripa mindre företag. Risken att utsättas för dessa hot ökar även med mer komplicerade IT-system.

PcElit hjälper er och handleder er i ert arbete med IT- och cybersäkerhet. Genom att arbeta med centraliserade och automatiserade säkerhetsuppgifter kan vi hjälpa er skapa ett IT-säkert företag. Vi hjälper i djungeln av patchhantering, övervakning och uppdateringar, och underlättar er hantering av IT-miljön.

Behöver ni hjälp med IT-säkerhet? Kontakta oss på PcElit. Vi hjälper er med allt från riskanalys till implementation! Fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss!

KONTAKTA OSS

För en kostnadsfri konsultation, skicka oss ett meddelande.