VAD ÄR SÄKERHET SOM TJÄNST?

Säkerhet som en tjänst är en affärsmodell där en leverantör t.ex. PcElit tillhandahåller säkerhetstjänster på abonnemangsbasis. Många organisationer väljer "som en tjänst" plattformar eftersom kostnaden för att bygga sin egen infrastruktur är oöverkomliga och den expertis som behövs för att hantera det är svårt att hitta, svårt att behålla och dyrt.

Att hantera IT-säkerhet är en utmaning för alla företag, men särskilt för småföretagare. Allt fler attacker riktar sig mot mindre och medelstora företag som har färre resurser och mindre säkerhetskompetens, vilket gör dem attraktiva mål för cyberkriminella. Säkerhet som tjänst, SECaaS (Security as a Service) skyddar dina datorer, program, information och identiteter från virus, malware, datastöld och andra hot genom en molnbaserad prenumerationsmodell.

SECaaS erbjuder företag en möjlighet att få tillgång till säkerhetstjänster som är robusta, skalbara och kostnadseffektiva.

SÄKERHET SOM TJÄNST, VAD PCELIT HJÄLPER DIG MED

ENHETSSKYDD

Panda Adaptive Defense 360 övervakar, sammanställer och kategoriserar 100 % av alla aktiva processer som körs på organisationens enheter. Panda AD360 är ett molnbaserat skydd för datorer, servrar och mobila enheter. Produkten kombinerar klassiska säkerhetsfunktioner såsom anti-malware, brandvägg, webb- och e-post filtrering med EDR (Endpoint Detection and Response).
Du behöver inte investera i teknisk personal för att hantera karantäner eller misstänkta filer eller desinficera och återställa infekterade datorer. Adaptive Defense 360 klassificerar automatiskt alla program och använder Machine Learning teknik som ständigt övervakas av PandaLabs tekniker.

BACKUP

Efterfrågan på Office 365 växer snabbt eftersom nästan varje företag förlitar sig på det, således producera mer och mer data för att hanteras, granskas och arkiveras. Så vad händer om ett dokument raderas av misstag?
Utan en cloud backuplösning, saknar du en grundläggande del av dataskyddet.
SkyKick Cloud Backup gör det enkelt för er att snabbt och enkelt återställa förlorad information och fungerar tillsammans med funktionerna i Office 365 och hjälper dig att skydda data från Exchange Online, SharePoint och OneDrive för företag.

RISKANALYS

PcElit kan erbjuda tre tjänster som hjälper till att identifiera och dokumentera risknivån på eran infrastruktur. Testerna omfattar allt från omedveten spridning av olämplig information i publika domäner på Internet till regelrätta penetrationstester för att visa säkerhetsinfrastrukturens hållbarhet under attacker.
Tillsammans med testrapporten av penetrationstestet kan också åtgärder för att förbättra säkerheten presenteras. På så sätt får du de verktyg du behöver för att konstruera säkrare system. Kontakta oss för mera information.

MANAGEMENT

Cyberbrottslingarna utnyttjar okorrigerade sårbarheter i operativsystem och vanliga program för att angripa små företag. Risken ökar med mer komplicerade IT-system, hur ska du kunna skydda något som du inte vet att du har?
Genom att centralisera och automatisera säkerhetsuppgifter, t.ex. patchhantering, övervakning och uppdateringar minimerar du säkerhetsriskerna och underlättar hanteringen av er IT-miljö.

KONTAKTA OSS

För en kostnadsfri konsultation, skicka oss ett meddelande.