MOLNTJÄNSTER FÖR DITT FÖRETAG

Om du funderar på att flytta företagets dokument och program till molnet för att smidigt kunna samarbeta kan vi på PcElit hjälpa dig. Molntjänster blir allt vanligare bland företag, föreningar och skolor i Gävle och fördelarna är många.

Molntjänster innebär att en leverantör tillhandahåller lagring och programvara som nås över internet. När all information och data finns i en molntjänst kan du arbeta säkert, kostnadseffektivt och slipper hantera och underhålla egna servrar med risk för dataintrång.

Molntjänster är både säkrare, mer flexibla och billigare i drift för företag. När all information och data finns i en molntjänst kan du arbeta mer säkert, mer kostnadseffektivt och slipper hantera egna servrar med risk för dataintrång. Molntjänster är både säkrare, mer flexibla och billigare i drift.

Kontakta oss för att få rådgivning och hjälp att flytta ditt företag till molnet!

TRE SKÄL ATT ANVÄNDA MOLTJÄNSTER FÖR DITT FÖRETAG I GÄVLE

MOLNTJÄNSTER ÄR SÄKERT

För företag i Gävle erbjuder vi molntjänster med hög säkerhet. Att skydda företagets information är något som alla organisationer behöver fokusera på. Molnbaserade tjänster är bra för såväl små som stora företag. Det är speciellt förmånligt för mindre företag som inte har kapaciteten eller möjligheten att implementera de säkerhetsåtgärder som krävs. Att använda molntjänster minimerar risken för att information går förlorad. Genom molnlagring har du ett högre fysiskt skydd mot såväl externa hot såsom brand eller inbrott och interna hot som att en tidigare anställd tar med sig data när den slutar eller att information går förlorad om en dator tappas bort.

MOLNET ERBJUDER FLEXIBILLITET

En av de största fördelarna med molnbaserad tjänster är flexibiliteten. Både när det kommer till lagringsutrymme och tjänster. I takt med att affärsbehoven förändras kan ni som företagare i Gävle både skala upp och skala ner er kapacitet. Att arbeta på språng och annan ort har aldrig varit enklare. I och med att ni lagrar er information i molnet kan ni komma åt e-postkonversationer, filer och företagsgemensamma filer på olika enheter såsom mobilen, surfplattan och bärbara datorer utanför kontoret. Allt ni behöver för att få molnet att fungera, är en internetuppkoppling!

KOSTNADSEFFEKTIVA

Minska verksamhetens kostnader genom att flytta till molnet. Molntjänster går att skräddarsy utifrån verksamhetens unika förutsättningar. Genom att ni endast betalar för de tjänster som ni använder blir användningen av resurserna mer tydlig, kontrollerad och du betalar aldrig för mer än det du använder.
Leverantören av de molnbaserade tjänsterna uppdaterar och underhåller kontinuerligt er molntjänst och ni behöver inte oroa er för drift, underhåll och inköp av nya hårdvara när den gamla blir föråldrade.

VARFÖR SKA DU ANLITA PCELIT FÖR MOLTJÄNSTER TILL DITT FÖRETAG?

PcElit kombinerar teknisk kompetens med kunskap och insikter om våra kunders verksamhet, det ger oss en unik helhetssyn inom IT-området för just dig och ditt ärende.

Vi arbetar endast med säkra och pålitliga verktyg som ger ditt företag en trygg övergång till det digitala och molnbaserade arbetssättet.

När du anlitar PcElit för att effektivisera din verksamhet genom molnbaserade tjänster får du vägledning och hjälp genom hela processen. Då kan du fokusera på din kärnverksamhet medan PcElit hjälper dig med en säker resa till molnet.

KONTAKTA OSS FÖR MOLNTJÄNSTER I GÄVLE

För en kostnadsfri konsultation, skicka oss ett meddelande.