ANLITA EN ERFAREN OCH KUNNIG IT-KONSULT TILL DITT FÖRETAG I UPPSALA

PcElit hjälper till att förenkla IT-driften, öka användarnas tillfredsställelse, förbättra servicekvalitén och samtidigt minska driftskostnaderna för både små och stora företag i Uppsala. Som erfaren IT-konsult i Uppsala har vi lång erfarenhet av att utveckla och förvalta digitala system med hög kvalitet och säkerhet som tar din verksamhet framåt.

Genom att använda IT-konsulter i din organisation kan du smidigt anpassa din organisation när förutsättningar förändras. IT-konsulter ger flexibilitet. PcElit hjälper dig att koordinera driften av din IT-miljö och ser regelbundet över dina behov.

Våra kunder uppskattar att de får en IT-konsult med djup tekniskt kunnande. Det ger ett effektivt stöd och flexibelt bollplank för våra kunder i alla frågor som rör IT. Vi arbetar antingen i konsultuppdrag hos våra kunder i Uppsala eller levererar projekt och förvaltning som åtagande.

Vi hjälper dig med dina inköp av både hård- och mjukvara, då det underlättar för er att vi tar fram de produkter och kringutrustning som passar er.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig som din IT-konsult här eller kontakta oss direkt för en kostnadsfri konsultation

PcElit hjälper företag i Uppsala med:

MOLNTJÄNSTER

Molntjänster hjälper till att eliminera de kostnader som krävs för att förvärva och underhålla din egen IT-utrustning, vilket ger dig fullständig flexibilitet och möjlighet att skala upp när som helst. Läs mer om Microsoft 365 här.

RÅDGIVNING

Varje företag är unikt och vi hjälper till att analysera behov, inspirera till nya idéer och tillsammans med leverantörer ta fram en lösning som passar ert företags behov.

SÄKERHET SOM TJÄNST

Säkerhet som tjänst, skyddar dina datorer, program, information och identiteter från virus, malware, datastöld och andra hot.

DRIFT OCH UNDERHÅLL

IT-systemen skall vara anpassade efter våra uppdragsgivares verksamhet, bidra till ökad effektivitet och lönsamhet samt vara enkla och flexibla.

BACKUP

Idag har alla organisationer känslig eller verksamhetskritisk information. Backup som tjänst ger din verksamhet en effektiv och trygg backuplösning.

TEKNIKER ONLINE

Boka en tekniker online och få personlig hjälp med era specifika IT-problem. PcElits kompetenta tekniker guidar dig i ditt ärende via telefon, e-post eller via fjärrstyrning av datorn.

UTSKRIFTER

Vi tar ett helhetsgrepp kring era utskrifter. Anpassa skrivaren efter dina behov. Vi hjälper er att hitta den rätta utskriftslösningen för att underlätta på just er arbetsplats.

Varför ska jag anlita PcElit som IT-konsult?

PcElit kombinerar teknisk kompetens med kunskap och insikter om våra kunders verksamhet, det ger oss en unik helhetssyn inom IT-området för just dig.

Du får en IT-konsult som drivs av att öka din verksamhets lönsamhet genom kostnadseffektiva och flexibla IT-lösningar.

PcElit har lång erfarenhet av att skapa unika IT-lösningar för både stora och små företag. Vi kan anpassa vårt erbjudande efter just dina förutsättningar

KONTAKTA OSS

Hör av dig till oss för en kostnadsfri konsultation. Vid en konsultation går vi igenom dina utmaningar och målsättningar för att identifiera just dina behov.