VAD ÄR MOLNTJÄNSTER?

Molnbaserade tjänster handlar om att använda program, dokument och filer som lagras via internet. Att lagra dokument och filer på internet kan kännas riskfyllt, men faktum är att det oftast är det säkrare alternativet för företag. Du kan fokusera på din kärnverksamhet och PcElit hjälper dig med säkerheten och att skyddet av din företagsinformation är uppdaterad.

VARFÖR SKA DITT FÖRETAG FLYTTA TILL MOLNET?

Fördelarna med molnbaserade tjänster är många. Genom att investera i säkra och flexibla molntjänster säkerställer ni att er personal har tillgång till dokument, filer och affärssystem oavsett vart de befinner sig. Ni skyddar även er data och känsliga information från externa och interna hot. Skapa ett konkurrenskraftigt och produktivt företag med smarta molntjänster från Microsoft.

TRE SKÄL ATT FLYTTA TILL MOLNET

MOLNTJÄNSTER ÄR SÄKERT

Molntjänster erbjuder hög säkerhet för ert företag. Att skydda företagets information är något som alla organisationer behöver fokusera på. Molnbaserade tjänster är bra för såväl små som stora företag. Det är speciellt förmånligt för mindre företag som inte har kapaciteten eller möjligheten att implementera de säkerhetsåtgärder som krävs. Att använda molntjänster minimerar risken för att information går förlorad. Genom molnlagring har du ett högre fysiskt skydd mot såväl externa hot såsom brand eller inbrott och interna hot som att en tidigare anställd tar med sig data när den slutar eller att information går förlorad om en dator tappas bort.

MOLNET ERBJUDER FLEXIBILLITET

En av de största fördelarna med molnbaserad tjänster är flexibiliteten. Både när det kommer till lagringsutrymme och tjänster. I takt med att affärsbehoven förändras kan ni som företag både skala upp och skala ner er kapacitet. Att arbeta på språng och annan ort har aldrig varit enklare. I och med att ni lagrar er information i molnet kan ni komma åt e-postkonversationer, filer och företagsgemensamma filer på olika enheter såsom mobilen, surfplattan och bärbara datorer utanför kontoret. Allt ni behöver för att få molnet att fungera, är en internetuppkoppling!

KOSTNADSEFFEKTIVA

Minska verksamhetens kostnader genom att flytta till molnet. Molntjänster går att skräddarsy utifrån verksamhetens unika förutsättningar. Genom att ni endast betalar för de tjänster som ni använder blir användningen av resurserna mer tydlig, kontrollerad och du betalar aldrig för mer än det du använder.
Leverantören av de molnbaserade tjänsterna uppdaterar och underhåller kontinuerligt er molntjänst och ni behöver inte oroa er för drift, underhåll och inköp av nya hårdvara när den gamla blir föråldrade.

VILKEN MOLNTJÄNST ÄR BÄST?

Valet av molntjänst kan kännas svårt och det finns inte alltid ett svar på vilken molntjänst som är bäst. Det beror helt enkelt på hur situationen ser ut för just ert företag. PcElit hjälper er hitta rätt lösning för er och finns där som stöd under resan till molnet. Oavsett om ni är ett nystartat företag eller om ni vill förnya och effektivisera er IT-miljö är det enkelt och förmånligt att införa en flexibel och hållbar IT-miljö med Microsoft 365.

Behöver ni hjälp och råd när det kommer till det hav (eller himmel) av molntjänster som finns på marknaden? Inga problem! Vi är ett etablerat och kunnigt team som hjälper er med såväl val av molnlösning och implementering. Kontakta oss så berättar vi mer!

VAD KOSTAR MICROSOFT 365?

Att välja en Microsoft 365 licens är ett viktigt steg innan du flyttar till molnet. Med flera olika abonnemangsformer som erbjuder olika funktioner och möjligheter kan det bli överväldigande att navigera i skillnaderna. PcElit hjälper dig att hitta rätt Microsoft 365 abonnemang.
Den här licensjämförelsen för Microsoft 365 visar några olika alternativ som finns tillgängliga för företag upp till 300 användare.

Microsoft 365 Business Basic
66 kr/användare/månad (årsabonnemang)
För företag som behöver e-post, Office-appar och möjlighet att samarbeta på ett enkelt sätt.
Det här abonnemanget är 100 % onlineversion av Microsoft 365, så du behöver tillgång till internet för att kunna använda det.
Office-appar som ingår
Webbversion av Outlook, Word, Excel, PowerPoint och OneNote
Office-appar som ingår endast för PC
Inga
Tjänster som ingår
Exchange OneDrive SharePoint Teams
Microsoft 365 Business Standard
138 kr/användare/månad
(årsabonnemang)
Perfekt för alla växande företag. Innehåller de appar som vi alla känner till och älskar i form av Office 365. Njut av e-post och kalender, fillagring och fildelning samt verktygen som hjälper dig och alla medarbetare att samarbeta på ett bättre och mer effektivt sätt – när och var ni vill.
Office-appar som ingår
Outlook Word Excel PowerPoint
Office-appar som ingår endast för PC
Access Publisher
Tjänster som ingår
Exchange OneDrive SharePoint Teams
Microsoft 365 Business Premium
243 kr/användare/månad (årsabonnemang)
Nu har alla möjlighet att vara kreativa och arbeta tillsammans på ett säkert sätt. Microsoft 365 Business Premium är en helhetslösning för att få översikt och kontroll över företagets enheter samt avancerade säkerhetsfunktioner för att undvika virus och intrång.
Office-appar som ingår
Outlook Word Excel PowerPoint
Office-appar som ingår endast för PC
Access Publisher
Tjänster som ingår
Exchange OneDrive SharePoint Teams
Avancerad säkerhet
Enhetshantering   Information Protection  

MICROSOFTS MOLNTJÄNSTER

Med Office 365 eller Microsoft 365 kan du dra nytta av pålitliga och säkra molntjänster för att öka effektiviteten och frigöra företagets resurser – allt till ett pris som passar din verksamhet och din budget.

E-POST

Det har aldrig varit lättare att ge användarna den företags-e-post de behöver för att förbli effektiva. Säker och tillförlitlig e-post, kalender och kontakter med en inkorg på 50 GB per användare. E-posten skyddas med hjälp av skydd mot skräppost och skadlig programvara.

OFFICE

Microsoft Office ger dig de verktyg du behöver för att kunna göra ett riktigt bra jobb. Du har tillgång till bl.a. Word, Excel, PowerPoint och Outlook för att förenkla ditt arbete. En licens gäller för en fullständig installation av Office-appar på 5 enheter.

LAGRING

Intranät för hela företaget och gruppwebbplatser med SharePoint. Du kan använda det som ett säkert ställe för att lagra, ordna, dela och få åtkomst till företagsgemensam information från en valfri enhet. För privata filer använder du OneDrive för säker lagring och delning av filer från en valfri enhet med 1 TB lagringsutrymme.

SAMARBETE

Använd Microsoft Teams som ett nav för att samla allt på en delad arbetsyta där ni kan chatta, träffas, dela filer och arbeta tillsammans, var du än befinner dig.
Microsoft Teams har många användbara funktioner för att hantera teams. Det är ett bra verktyg om du vill kommunicera mer effektivt, arbeta bättre tillsammans och hålla ditt team säkert.

SÄKERHET

Med Microsoft 365 är det din data, du äger den, du kontrollerar den och du kan ta med dig den om du väljer att lämna tjänsten. Din data krypteras både i vila och via nätverket när de överförs mellan ett datacenter och en användare. Andra säkerhetsfunktioner som du kan införa är t.ex. tvåfaktor autentisering, kryptering av e-post och enhetshantering för att nämna några.

ENHETSHANTERING

Med Microsoft 365 ingår det säker hantering av mobila enheter och datorer som de anställda använder för att komma åt företagets data. Du kan skydda företagets information genom att styra hur anställda får åtkomst till och delar informationen samt säkerställa att enheter och program är kompatibla med företagets säkerhetskrav.

VI ERBJUDER MOLNTJÄNSTER I FÖLJANDE OMRÅDEN:

Välkommen att kontakta PcElit för att erhålla mer information om våra tjänster i allmänhet eller personlig och detaljerad information om IT-infrastrukturslösningar.

KONTAKTA OSS

För en kostnadsfri konsultation, skicka oss ett meddelande.