UTVECKLA DIN ARBETSPLATS MED MODERNA DIGITAL LÖSNINGAR

Dra nytta av en omfattande tjänst, vars alla komponenter är utformade för att uppfylla en säker digital arbetsplats.

Den snabba förändringstakten inom IT är häpnadsväckande. Även om det innebär enorma möjligheter, medför det också betydande utmaningar för ditt företag. Att hitta tid och resurser för att hantera dessa växande utmaningar internt kan vara svårt.

Med Digital Arbetsplats erbjuder PcElit er en komplett digital arbetsplats med Microsoft 365 som plattform. Plattformen innehåller de bästa apparna i Office med kraftfulla molntjänster, enhetshantering och avancerad säkerhet.
Mot en fast månadsavgift får du färdigpaketerade molntjänster och du kan enkelt förutse kostnader samtidigt som du slipper tänka på detaljer som säkerhet, service, drift och support.

Möjliggör säkert distansarbete för ditt företag oavsett var medarbetarna än befinner sig. Kontakta PcElit för mera information.

Fördelar med Digital Arbetsplats

FLEXIBEL & SKALBART

Du kan skala upp eller ned när behoven förändras. Du kan enkelt koppla på nya tjänster och därmed anpassa tjänsten utifrån dina behov. Du behöver inte tänka på att ha rätt kapacitet eller rätt kompetens tillgänglig.

KOSTNADSEFFEKTIVT

Mot en fast månadsavgift kan du enkelt förutse kostnaderna. Du slipper investeringar i egen personal och infrastruktur. Resurser frigörs till att sälja företagets tjänster eller produkter och tid för att ta hand om era kunder.

HÖG SÄKERHET

Stora molnleverantörer har möjlighet att bygga sofistikerade IT säkerhetssystem som nyttjar teknologier som AI och Machine Learning. Leverantörerna har dedikerade avdelningar som övervakar IT säkerheten i systemet för att upptäcka hot, motverka cyber-attacker och därmed minska risken för intrång och dataförluster.

Vad ingår i digital arbetsplats?

MCIROSOFT 365

Denna modul innehåller Business Premium av Microsoft 365 som är en helhetslösning som innehåller ett stort urval av applikationer, kraftfulla molntjänster samt omfattande säkerhet.

BACKUP

Backup ger ditt företag möjligheten att få ut det mesta av er Microsoft 365 investering genom att skydda företagets data. Detta gör att företaget snabbt och enkelt kan återställa förlorad, raderad eller skadad data.

KLIENTHANTERING

Företagen har fler enheter än någonsin till sitt förfogande, smartphones, surfplattor, och datorer. Denna modul hanterar och säkrar företagets datorer. Tilläggstjänst finns för att hantera företagets smartphones och personalens privata smartphones.

AVANCERAT SKYDD

Utökat skydd för att förebygga, upptäcka och svara på avancerade hot. Enkelt, tryggt och effektivt, där bevakning, patch- och säkerhetsuppdateringar säkerställer ditt system och minimerar risken för sårbarhet.

SUPPORT

IT-support som rör användaren samt användarens arbetsdator och tjänster som PcElit levererar direkt eller indirekt. När något krånglar finns vi där för användaren.

Digital arbetsplats från 549 kr/månad

Är det dags att skapa en digital arbetsplats? Vi hjälper dig att komma igång!

KONTAKTA OSS

Vill du veta mer om digital arbetsplats, fyll i formuläret.