IT-RÅDGIVNING FÖR FÖRETAG

Vi hjälper er ta fram en anpassad och skräddarsydd IT-lösning och strategi.

I den digitala åldern har IT en självklar plats i alla företag. Alla företag möter däremot unika utmaningar och behovet av en anpassad IT-lösning är nog det enda som alla företag har gemensamt. Att ha en tydlig IT-strategi är för många företag en viktig aspekt i att uppnå verksamhetens mål på ett effektivt sätt samtidigt som informationen lagras säkert och långsiktigt. Vi hjälper er komma underfund med hur IT inom er organisation på bästa sätt kan möta era behov och hjälpa er uppnå era mål.

PcElit är ett IT-konsultföretag som har lång erfarenhet inom branschen och ett brett kontaktnät. Tillsammans diskuterar vi era utmaningar och vägval gällande IT-lösningar, vi analyserar ert unika behov och tar tillsammans fram den bäst lämpade lösningen för att integrera IT i ert företag.

Oavsett om ni står inför mindre IT-förändringar eller större förändringar som att byta hårdvara, lokaler eller skapa upphandlingsmaterial kan IT-konsulterna på PcElit agera opartisk rådgivare. Vi kan självklart även bistå med hjälp att ta fram faktiska lösningar.

Vi har kontakt med stora leverantörer av IT-lösningar inom branschen och är även partners med Microsoft, Fujitsu, WatchGuard, SkyKick med flera. Vi arbetar aktivt med att hålla oss uppdaterade om det senaste inom alla områden gällande informationsteknik.

Oavsett era behov, krav och behov kan vi hjälpa er matcha eller ta fram rätt IT-lösning för er. Självklart till bästa möjliga pris! Behöver ni hjälp med IT-rådgivning? Kontakta oss på PcElit så hjälper vi er! Fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss!

KONTAKTA OSS

För en kostnadsfri konsultation, skicka oss ett meddelande.