ANLITA ETT KUNNIGT IT-KONSULTBOLAG SOM LÖSER DINA IT-UTMANINGAR

Att få samtliga IT-lösningar att fungera med verksamheten är viktigt.

Genom att använda IT-konsulter i din organisation kan du smidigt anpassa din organisation när förutsättningar förändras. IT-konsulter ger flexibilitet. PcElit hjälper dig att koordinera driften av din IT-miljö och ser regelbundet över dina behov. Vi hjälper dig med dina inköp av både hård- och mjukvara, då det underlättar för er att vi tar fram de produkter och kringutrustning som passar er. Med lång erfarenhet och ett djup tekniskt kunnande är vi ett effektivt stöd och bollplank för våra kunder i IT-frågor. Vi arbetar antingen i konsultuppdrag hos våra kunder eller levererar projekt och förvaltning som åtagande.

PcElit hjälper er med:

MOLNTJÄNSTER

Molntjänster hjälper till att eliminera de kostnader som krävs för att förvärva och underhålla din egen IT-utrustning, vilket ger dig fullständig flexibilitet och möjlighet att skala upp när som helst.

RÅDGIVNING

Varje företag är unikt och vi hjälper till att analysera behov, inspirera till nya idéer och tillsammans med leverantörer ta fram en lösning som passar ert företags behov.

SÄKERHET SOM TJÄNST

Säkerhet som tjänst, skyddar dina datorer, program, information och identiteter från virus, malware, datastöld och andra hot.

DRIFT OCH UNDERHÅLL

IT-systemen skall vara anpassade efter våra uppdragsgivares verksamhet, bidra till ökad effektivitet och lönsamhet samt vara enkla och flexibla.

BACKUP

Idag har alla organisationer känslig eller verksamhetskritisk information. Backup som tjänst ger din verksamhet en effektiv och trygg backuplösning.

TEKNIKER ONLINE

Boka en tekniker online och få personlig hjälp med era specifika IT-problem. PcElits kompetenta tekniker guidar dig i ditt ärende via telefon, e-post eller via fjärrstyrning av datorn.

UTSKRIFTER

Vi tar ett helhetsgrepp kring era utskrifter. Anpassa skrivaren efter dina behov. Vi hjälper er att hitta den rätta utskriftslösningen för att underlätta på just er arbetsplats.

VI ERBJUDER KONSULTJÄNSTER I FÖLJANDE OMRÅDEN:

Välkommen att kontakta PcElit för att erhålla mer information om våra tjänster i allmänhet eller personlig och detaljerad information om IT-infrastrukturslösningar.

KONTAKTA OSS

För en kostnadsfri konsultation, skicka oss ett meddelande.