10 FÖRDELAR MED MOLNTJÄNSTER

Går du och funderar på om molntjänster kan vara något för dig och ditt företag?
Tycker du det låter smidigt men är ännu inte helt övertygad?
Vi har samlat tio fördelarna med att övergå till en molnbaserad lösning. När du sedan känner dig övertygad kan du läsa mer om vilka olika molnpaket vi erbjuder. Här är varför du ska välja molntjänster:

1. Tillgänglighet var som helst, med vilken enhet som helst. En av de stora fördelarna med molntjänster för ditt företag är att du kan jobba hemifrån, på tåget, eller varför inte från ett annat land – allt du behöver är tillgängligt 24/7. Det enda som krävs är en internetanslutning.
2. Kostnadseffektivt. Med en molnlösning undviker du stora fasta kostnader för att hantera och underhålla interna IT-system. Du betalar endast för det du nyttjar.
3. Flexibelt. Blir ni fler på företaget eller har behov av att nyttja mer resurser kan du enkelt uppgradera ditt konto.
4. Säkert. Datasäkerhet är avgörande för alla företag – stora som små. För företagets IT-säkerhet så är molntjänster en bra lösning eftersom det ökar säkerheten för eran data och känslig information mot intrång.
5. Snabbt att implementera. Du slipper investera i nya IT-system eftersom det levereras via nätet.
6. Enkelt att underhålla. Med en molntjänst får alla på företaget de senaste programuppdateringarna direkt från molnleverantören. Du behöver inte ansvara för att köpa och uppgradera programvarorna utan kan i stället fokusera på det ditt företag är bäst på.
7. Distansarbete på ett enkelt sätt. Information, kommunikation och korrespondens kan med en molnbaserad lösning hjälpa anställda på olika platser att enkelt och säkert samarbeta med varandra varsomhelst, närsomhelst.
8. Tillgång till support och expertkunskap. Jobbar du med teknik så hör strul eller någon form av problem till vardagen. Med en molnlösning har du tillgång till proffssupport.
9. Hållbart. Molntjänster är designade för att ha en minimal miljöpåverkan. Genom att flytta till molnet kan företag minska sin energiförbrukning och sitt koldioxidavtryck mot att ha egna IT-system.
10. Minimerar risken att förlora information. Med ökande cyberattacker och säkerhetsincidenter har säkerhetskopiering och återställning av data blivit ett viktigt krav för företag. Allt du skapar sparas i molnet och är lätt att säkerhetskopiera och återställa.

Hur kan vill hjälpa till

Det finns en stor mängd fördelar med att byta till molntjänster. Det är enkelt, säkert, flexibelt och framför allt – det är framtiden. Håller ni till i Uppsala, Gävle eller Västerås? Är du redo att ta steget? Kontakta oss så berättar vi mer.

KONTAKTA OSS

För en kostnadsfri konsultation, skicka oss ett meddelande.